Αλλαγές επιστροφές

 

Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών  Courier, που παραλάβατε.

Αλλαγές πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ και ΕΦΟΣΟΝ έχετε έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας.

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας θα πρέπει τα προϊόντα να είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που τα παραλάβατε, αφόρετα και χωρίς καμία φθορά. Τα προϊόντα θα πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρή επιφάνεια. Στην περίπτωση που μας επιστραφεί προϊόν το οποίο υπέστη οποιαδήποτε φθορά, σε σχέση με την αρχική του κατάσταση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κινηθεί νομικά και με απαίτηση αποζημίωσης.

Τα έξοδα της πρώτης αλλαγής είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγω, χρειαστείτε αλλαγή για δεύτερη φορά, τα έξοδα επιστροφής ανέρχονται σε 6.60€.Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή προϊόντος και μας επιστρέψετε τα προϊόντα, με δική σας πρωτοβουλία, χωρίς να έχει προηγηθεί ενημέρωση μας, θα υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 6.60€, στην διαδικασία της αλλαγής.

Διαδικασία Αλλαγής

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε αλλαγή το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας ενημερώσετε και το αρμόδιο τμήμα μας θα διευθετήσει για εσάς την διαδικασία. Η διαδικασία για την αλλαγή είναι: καλείτε τον courier της εταιρίας ταχυμεταφορών ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ των ΕΛ.ΤΑ courier , έρχεται και παραλαμβάνει το δέμα  στον χώρο σας. Όταν παραλάβουμε την αλλαγή σας θα πραγματοποιηθεί έλεγχος του προϊόντος και στη συνέχεια γίνετε η αλλαγή με αυτό της επιλογής σας.

Έχετε επίσης το δικαίωμα να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που σας τα παρέδωσε αν συντρέχουν οι κάτωθι λόγοι:

 • Το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε.
 • Το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα το οποίο διαπιστώσατε όταν ανοίξατε την συσκευασία του. Σε αυτή την περίπτωση θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε άμεσα.

Στις δύο παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν το κατάστημά μας.

*** Πριν από κάθε αποστολή έχουμε ως προτεραιότητα μας να γίνεται ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται σε περίπτωση που έχετε περάσει στο στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας, αλλά αλλάξατε γνώμη, παρακαλούμε επικοινωνήστε εντός 2 ωρών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας στο τηλέφωνο: 22890 28041 και ένας συνεργάτης θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.
Σε αυτή τη περίπτωση και αν έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή της παραγγελίας, η αξία της παραγγελίας, παραμένει στη διάθεση σας και πιστώνεται στο λογαριασμό σας, για οποιαδήποτε μελλοντική σας αγορά.

Παρακαλούμε πολύ όπως δώσετε μεγάλη προσοχή στους παρακάτω επιπρόσθετους όρους του καταστήματος :

 • Η δωρεάν αλλαγή ισχύει μόνο για τις παραγγελίες που θα εκτελεστούν μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.mykoniatissa.gr
 • Οι τιμές των προϊόντων που βρίσκονται στο φυσικό μας κατάστημα, ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 • Σε περίπτωση που επιλέξετε να πραγματοποιήσετε κράτηση μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα, θα ισχύσουν οι τιμές και οι όροι του καταστήματός μας.
 • Σε περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, με κάρτα ή Paypal και επιλογή παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο 22890 28041, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί και να τεθεί σε ισχύ η παραγγελία σας. Σε περίπτωση που οι τιμές φυσικού και ηλεκτρονικού καταστήματος διαφέρουν, η διαφορά θα αποδοθεί με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η πληρωμή.
 • Στην περίπτωση που πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και προβείτε σε αλλαγή με διαφορετικό σχέδιο μικρότερης αξίας μέσω του φυσικού μας καταστήματος, θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο προϊόν ίσο ή παραπάνω με την διαφορά που υπολείπεται βάση του τιμοκαταλόγου του φυσικού καταστήματος. Το ίδιο ισχύει και για μεγαλύτερης αξίας αγορές όπου η διαφορά δεν προκύπτει από τις τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος (του νέου σχεδίου) αλλά από τις τιμές του φυσικού καταστήματος.

Προϊόντα που δεν αλλάζονται ή δεν επιστρέφονται

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές ή επιστροφές στης εξής κατηγορίες προϊόντων :

 • Κοσμήματα
 • Κορμάκια
 • Ολόσωμα μαγιό
 • Σετ μαγιό
 • Κάτω μέρος των μαγιό που ανήκουν στην κατηγορία «ξεχωριστά»
Μετάβαση στο περιεχόμενο